📆 Event: Grøn omstilling – Fra strategi til handling
(DK) Gør bæredygtige visioner til egentlig forandring

This article is on a Danish-speaking conference by The Index Project taking place online.

Mangler du inspiration til hvordan din virksomhed bliver mere bæredygtig? Eller har du brug for at møde og sparre med andre der står i samme situation? 🌱

Den 26. januar 2022 afholder The Index Project og Industriens Fond 'Grøn omstilling – Fra strategi til handling’ som en online konference. Sammen med vores oplægsholdere vil vi stille skarpt på de muligheder, som virksomheder har for at deltage i denne grønne omstilling.

Gennem fire forskellige tracks sætter vi fokus på emner som implementeringsstrategi, forandringsledelse, kreative kilder og givtige partnerskaber. Du kommer til at høre fra folk der har gjort research til strategi, samt aktører og virksomheder der allerede har vendt idé til handling.

Track 1: Fremtidens kriser 

Corona – en mesterlære for fremtidige kriser? Hvad kan mindre virksomheder tage med fra coronakrisen ind i andre kriser såsom klimakrisen?

Under coronakrisen innoverede virksomheder med en hidtil uset hastighed. Coronakrisen blev en brændende platform, som nogle virksomheder gjorde til et springbræt for ny udvikling og innovation. Hvad gjorde disse virksomheder anderledes, og hvad kan vi tage med fremadrettet?

 Oplægsholdere: 

  • Kim Klyver, Professor Syddansk Universitet. Adjungeret professor på University of Adelaide.
  • Suna Løwe Nielsen, Lektor ved Syddansk Universitet i Kolding.

Track 2: Små skridt: Udfordringer og potentialer på rejsen mod bæredygtighed

Hvordan kan virksomheder udvikle og implementere bæredygtighed i deres forretningsmodel og værdikæde? En how-to om at finde potentialet i forskellige stadier og de udfordringer der skal overvindes undervejs.

Oplægsholder: 

  • Steffen Korsgaard, institutleder på Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse ved Syddansk Universitet.

Track 3: Tæl til bæredygtighed

Hvordan BSB Industry som virksomhed har taget de først skridt ud i bæredygtighed ved at benytte data for at underbygge fortjeneste og forandring.

Oplægsholder:

  • Winnie Fedders, Head of QHSE & CBI ved BSB Industry

Track 4: Mit skrald, dit produkt

Hvordan reducerer vi industriaffald og brugen af jomfruelige materialer? THE UPCYCL gør det muligt for virksomheder at dele industrielle restmaterialer der ellers smides ud. Se cases og forstå hvordan cirkulær økonomi fungerer i virkeligheden.

Oplægsholder:

  • Rikke O Ullersted, CEO & grundlægger af THE UPCYCL

Track 5: Arbejdet mod en ansvarlig markedsposition

Om HORN Bornpladers proaktive, inkrementelle udviklingstiltag i sammenhæng med markedsmodning. HORN er grundlagt i 1992 og leverer til kunder i hele Norden og Sydeuropa med en vision om at sætte standarden for ansvarligt producerede arbejdsflader, der er digitalt integrerede i hverdagen og gentænker kvalitetsbegrebet.

Oplægsholder:

  • Anna Kathrine Ahler Karkov, Business Development, CSR & Marketing hos Horn Bordplader A/S